Tweede Repair-bijeenkomst in Amsterdam

Na de succesvolle eerste editie op 18 oktober, maakt het Repair Café aanstaande donderdag deel uit van de cursus De Happy Hergebruiker. In deze cursus, bij Wijkcentrum Ceintuur in de Amsterdamse wijk De Pijp, staat centraal hoe je in je eigen omgeving aan de slag kunt met het hergebruiken van materialen. Martine Postma zal kort vertellen over de ervaringen in het Repair Café in Oud-West. Daarna is het tijd om zelf te gaan repareren.

In het wijkcentrum zijn materialen aanwezig om kleding en elektrische apparaten te repareren. Ook is er deskundige hulp. Aan de lijm-touw-en-tape-tafel kun je naar eigen inzicht ook andere dingen repareren.

Het motto van de cursus Happy Hergebruik: laat je inspireren en deel je eigen ervaringen met anderen! De cursus is bedoeld voor bewoners van Amsterdam Oud-Zuid.

Beantwoorden

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Images can be added to this post.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

Naar een wereld zonder afval

Wiegtotwieg.nl is een website over duurzame producten. De titel is ontleend aan het boek Cradle to cradle. Daarin wordt een wereld zonder afval beschreven. Zo’n wereld is mogelijk als we maar slim ontwerpen! Meer lezen