Nieuw C2C-boek verschijnt volgende maand

Michael Braungart komt in september met een nieuw boek over cradle to cradle. De Duitse uitgave, getiteld Die nächste industrielle Revolution: Die Cradle to Cradle-Community, bevat onder meer praktijkervaringen van bedrijven die met het principe van ontwerpen zonder afval aan de slag zijn gegaan.

De verschijning van het boek vormt een opmaat voor de NUTEC, de internationale cradle-to-cradle-beurs die half november wordt gehouden in Frankfurt. Tijdens dat evenement tonen ondernemers uit verschillende landen hun C2C-product aan het publiek. Bedrijven die zich vóór half juni voor de beurs hadden aangemeld, worden in het boek vermeld.

Geïnteresseerden kunnen zich bij de Duitse afdeling van Amazon inschrijven voor een exemplaar van het nieuwe C2C-boek. Ze krijgen het dan eind oktober toegestuurd.

Beantwoorden

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Images can be added to this post.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

Naar een wereld zonder afval

Wiegtotwieg.nl is een website over duurzame producten. De titel is ontleend aan het boek Cradle to cradle. Daarin wordt een wereld zonder afval beschreven. Zo’n wereld is mogelijk als we maar slim ontwerpen! Meer lezen